• Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram

Community Living

SEMESTER- OCH GÄSTBOENDE

Vi driver ett litet familjärt community gästboende i Fuengirola på spanska solkusten, där relationer och självutveckling baserat på närvaro och kärleksfullt bemötande står i fokus.

 

Vår vardag består av bland annat familjegemenskap, lite odling på takterassen, promenader, utflykter och vegansk matlagning.

 

Du kan stanna en vecka, eller en liten längre period om du vill det. Vi bor i ett litet trevligt område med butiker, cafe och restauranger, i utkanten av Fuengirola, 700 meter från både havet och bergen.

Du väljer själv hur dina dagar ser ut och vi hjälper dig gärna med förslag och bokningar av utflykter, kulturbesök och vandringar. Du kan också boka behandlingar, livsvägledning och  samtal  eller bara ägna tiden till återhämtning och reflektion.

Vi skapar kreativt när andan faller på och om du vill är du mer än välkommen att dela med dig av dina intressen och kunskaper.

De flesta morgnar består av enkel morgonyoga och vi avslutar de flesta kvällar med en stunds meditation och delning för den som vill.

Vi har också temaveckor då och då kring relationer, vegankost mm. som man kan delta i, det innefattar några timmar på för eller eftermiddag beroende på hur schemat ser ut i övrigt.

Vårt hem är parfym- och rökfritt och vi använder därför bara naturliga parfymfria rengöringsmedel som tex. vinäger, citron, bikarbonat och varmt vatten när vi städar och naturligtvis parfymfritt tvättmedel till både kläder och sängkläder och ställer strikta krav på att alla våra gäster är doftfria. Så att även du som är känslig för dofter och kemikalier har möjlighet att komma. 

Hoppas att vi ses!

IMG_1665.jpeg