top of page

Om oss...

Kanske det är lite med dig som med mig, livet snurrar på och det är svårt att stanna upp och komma i kontakt med meningsfullheten och bara vara.


Kanske det är tid för dig precis som för mig att sakta ner, stanna upp och känna efter, lägga mer fokus på att vara människa. Kärlek till kroppen, medvetenhet kring maten, vända uppmärksamheten inåt och andas.

 

Jag tycker om att påta i jorden, odla lite basilika och ett och annat kålhuvud, se hur det växer och blir till smakrika rätter som ger näring till kropp och själ.

 

Tid att lägga större fokus på att odla kärleksfulla relationer med familj, vänner, djuren naturen och dem vi möter både fysiskt och i tanken.

 

Kanske är det dags att stanna upp och inte låta oss distraheras av hjärnan, psykets och rädslans

impulser att hela tiden planera för framtiden, älta det förflutna, aktivera oss med olika måsten för att undvika att känna obehag, meningslöshet och smärta.

Välkommen till oss för återhämtning och återkoppling med dina basala och sanna behov.

Carolina Mortensen
 

IMG_5318.jpeg

Vår vision är att inspirera människor till ökad närvaro och självkännedom samt att skapa medvetenhet kring hur våra relationer och vår livsstil påverkar oss och våran omgivning och därmed också vår livskvalitet. 

 

Människor, djur, natur och planet är sammanlänkade.

Utan skuldbeläggande och krav och med respekt för var och ens livssituation och livsfilosofi lägger vi fokus på helheten och allas lika värde.

bottom of page