IMG_9002.jpeg

Bra att veta innan du bokar!

NÄR DU BOKAR DIN VISTELSE HOS OSS är det viktigt för oss att du är intresserad av att delta i vår vardag och livsstil, därför, lika mycket för din skull som för vår, brukar vi alltid prata en stund på telefon för att se att vi förstått varandras förväntningar och tankar.

RÖK- OCH PARFYMFRITT:
Hos oss är det rök- och parfymfritt. Vi ber därför även dig  att inte använda kläder tvättade i parfymerat tvättmedel, parfymerade hudkrämer, hårvårdsprodukter och deodorant under vistelsen. Parfymfritt schampo och tvål  finns i alla badrum.

 

FRITT FRÅN ONÖDIGA KEMIKALIER:

Alla sängkläder och handdukar är av 100% bomull och är tvättade med parfymfritt och allergivänligt tvättmedel. Vi städar med så naturliga medel som möjligt för att värna om allas välbefinnande inte minst planet, djur och natur.


PACKNING:
Ta med sköna löst sittande kläder som du kan röra dig i. Badkläder och badtofflor  till strand och pool, om vädret tillåter, samt inneskor/tofflor kan också vara skönt att ha.

MÅLTIDER

Vi serverar veganska måltider som också är ekologiska, i den mån det är möjligt, den som väljer att äta icke veganskt är naturligtvis välkommen till det men vi hoppas att du har en nyfikenhet på vegansk kost och livsstil,  vi hjälps åt att laga alla måltider tillsammans.

BOENDE

Boendet består av 4 st dubbel- eller trippelrum, tre badrum och en extra toalett samt terasser och gott om gemensamma ytor.

IMG_9556.jpeg