Strandvillan La Golondrina

La Golondrina en elegant och luxuriös villa belägen på medelhavets strand i centrum av den pittoreska lila fiskebyn La Cala de Mijas. Villan består av 6 rum, alla med eget badrum. Villan är luftig och rymlig villa, full av solljus och det salta Medelhavets bris fläktar skönt genom stora skjutdörrar som vätter ut mot poolen.

 

Det är gott om plats både innomhus och utomhus där man kan vara tillsammans eller hitta en egen vrå att njuta av. Huset har privat access till stranden, inom- och utomhus bassäng (uppvärmd på vintern), solsängar, örtträddgård, bubbelpool, bastu och en mysig hembiograf. Huvudbyggnaden är handikappvänlig och har hiss.

Penthouse
Residencial Alexandre

Taklägenheten, Residencial Alexandre i Fuengirola är ljus och och luftig med stora fönster och öppna ytor där man får en känsla av hemma. Den består av totalt 210 kvadratmeter + terasser. Den har fyra bekväma sovrum, tre badrum och en gästtoalett vid entren. Två av sovrummen har egna badrum och de andra två delar med varandra. Nedanför balkongen på pation ligger swimmingpoolen som är öppen året runt för den som gärna tar ett uppfriskande dopp.

Lägenheten ligger i Los Pacos i utkanten av Fuengirola och det finns småbutiker, kafeer och restauranger alldeles utanför dörren och med bara promenadavstånd till stranden och Los Boliches affärsgator (ca 0,7 km) och även vandringsområden om man väljer att gå åt andra hållet.

  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram