top of page
XTvVAE7uRv6FbNfDlbzNhA_thumb_413c.jpg
Neu1ntdwRj6RqeV1JE14sQ.jpg
Bra att veta när du bokar!

Vår livsstil är att leva ett så giftfritt liv som möjligt och vad som är bra för människan är också bra för miljön och tvärtom.

INCHECKNING:

Ditt rum är tillgängligt senast kl. 16.00 på ankomstdagen. Ankommer du tidigare är du välkommen att  lämna ditt bagage och njuta av stranden och de vackra omgivningarna så länge.

UTCHECKNING:

Du skall som regel lämna ditt rum senast kl. 11 på avresedagen.  Du är välkommen att låta bagaget stå om du ska resa senare.


AVBOKNING:

När du bokar betalar du en reservationsavgift som inte återbetalas. Slutbetalningen ska vara gjord senast 14 dagar före din ankomst och den är inte återbetalningsbar. Avbokar du innan slutbetalningen är gjord, förlorar du endast reservations-summan. Om du måste avboka vistelsen på grund av sjukdom gör du upp med ditt eget försäkringsbolag om eventuell ersättning.
 

RÖK- OCH PARFYMFRITT:
Hos oss är det rök- och parfymfritt. Vi ber dig därför att inte använda parfymerat tvättmedel, hudkrämer och hårvårdsprodukter under vistelsen. Parfymfritt schampo och tvål  finns i alla badrum.

Det finns en rökruta på terassen.

 

FRITT FRÅN ONÖDIGA KEMIKALIER:

Sängkläder och handdukar är tvättade med parfymfritt och allergivänligt tvättmedel, vi städar med så naturliga medel som möjligt för att värna om allas välbefinnande, inklusive planet, djur och natur.


PACKNING:
Ta med sköna kläder som du kan röra dig i. Badkläder och badtofflor  till strand och pool, om vädret tillåter, samt inneskor/tofflor kan också vara skönt att ha. Hårfön, parfymfritt schampo och duschtvål finns i badrummen. Likaså handdukar och sängkläder.

bottom of page