Bra att veta när du bokar!

Vår livsstil är att leva ett så giftfritt liv som möjligt och vad som är bra för människan är också bra för miljön och tvärtom.

INCHECKNING:

Ditt rum är tillgängligt senast kl. 16.00 på ankomstdagen. Ankommer du tidigare är du välkommen att  lämna ditt bagage och njuta av stranden och de vackra omgivningarna så länge.

UTCHECKNING:

Du skall som regel lämna ditt rum senast kl. 11 på avresedagen.  Du är välkommen att låta bagaget stå om du ska resa senare.


AVBOKNING:

När du bokar betalar du en reservationsavgift som inte återbetalas. Slutbetalningen ska vara gjord senast 14 dagar före din ankomst och den är inte återbetalningsbar. Avbokar du innan slutbetalningen är gjord, förlorar du endast reservations-summan. Om du måste avboka vistelsen på grund av sjukdom gör du upp med ditt eget försäkringsbolag om eventuell ersättning.
 

RÖK- OCH PARFYMFRITT:
Hos oss är det rök- och parfymfritt. Vi ber dig därför att inte använda parfymerat tvättmedel, hudkrämer och hårvårdsprodukter under vistelsen. Parfymfritt schampo och tvål  finns i alla badrum. Det finns också en rökruta i trädgården.

 

FRITT FRÅN ONÖDIGA KEMIKALIER:

Sängkläder och handdukar är tvättade med parfymfritt och allergivänligt tvättmedel.vi städar med så naturliga medel som möjligt för att värna om allas välbefinnande, inklusive djur och natur.


PACKNING:
Ta med sköna kläder som du kan röra dig i. Badkläder och badtofflor  till strand och pool samt inneskor/tofflor kan också vara skönt att ha. Hårfön, parfymfritt schampo och duschtvål finns i badrummen. Likaså handdukar och sängkläder.

HANDIKAPPVÄNLIGT:
La Golondrina är handikappvänligt dock inte fullt ut  handikappanpassat. Säg till om du har särskilda behov såå att vi kan kan hjälpas åt med att tillgodose dem på bästa sätt. Det finns ett rum med handikapphjälpmedel på badrummet där man kommer fram med rullstol. Sängarna är höj och sänkbara i huvudänden. Hiss finns till alla våningar, för att komma till nedre delen av vardagsrummet och poolsidan behöver man dock gå på utsidan av huset då det annars är några få trappsteg emellan. Det är också några få trappsteg ner till inomhuspoolen, saunan och gymmet.

KAFFE OCH ALKOHOL:

Kaffe serveras endast till frukost och lunch. Vin, med eller utan alkohol, serveras ett glas då och då till maten och i övrigt är det  alkoholfritt. Mellan måltiderna bjuder vi på goda  teer och andra välgörande drycker.