top of page

Retreats  2023

IMG_9556.jpeg

Reconnect!

Datum: 30 mars - 6 april -  2023

Plats: Fuengirola, Spanien
Pris: 675€ (7595 kr)

Återkoppla till dig själv i lugn och ro. Den här veckan är till för dig som vill och rå om dig själv och ge extra näring till både kropp och själ. Vegansk medelhavskost, sköna promenader, enkla yoga- och meditationspass samt läkande samtal. Du får distans till vardagen i en vänlig, omsorgsfull miljö, nära till Medelhavet, bergen och det spanska samhällets livfullhet.

A996CBD9-1509-48BC-BFF8-C09971797D97.jpeg

VeganskMedelhavskost!

Datum: 25 april - 2 maj 2023

Plats: Fuengirola, Spanien
Pris: 675€

Vi lagar enkel vegansk mat tillsammans baserat på Medelhavskost med färska ekologiska grönsaker, frukt, baljväxter, olivolja

 

yoga Class

Livsyogavecka

Datum: 23 - 30 maj  2023

Plats: Fuengirola, Spanien
Pris: 675€ (7595 kr)

Välkommen på en vecka på en vecka med Livsyoga och personlig utveckling. Du får enkla redskap för att utveckla självkännedom och inre balans.

Ditt inre fokus står i centrum under hela veckan och du blir mer lyhörd för dina behov, samtidigt som du öppnar upp för en personlig utvecklingsprocess samt ökar din självacceptans och närvaro i nuet.

"Att lära känna sig själv

är att skapa självkärlek och

möjliggöra sunda relationer med

sig själv och andra."

CLM

Waterside Women

Självkännedom

Datum: 19 - 26 September 2023

Plats: Fuengirola, Spanien
Pris: 777€

Att utvecklas som enskild person i relation med andra och att upptäcka hur nuet är färgat av din livshistoria, hjälper dig att se och bli mer medveten om dina beteendemönster, om du inte är medveten om dem styrs du av omedvetna val och reagerar på människor och situationer istället för att agera mer medvetet.

kjærlighet

Kärleken i Fokus

Datum: Nya datum inom kort

Plats: Fuengirola, Spanien
Pris: 1175

I bland  glömmer vi bort vad som är viktigt, stress och yttre påverkan kan ha gjort att vi tappat fokus på varandra och det som ger oss verklig glädje och livskvalitet. Eller vi kanske behöver återuppbygga förtroendet emellan oss av någon anledning, då kan vi behöva tala om relationen och spendera mer tid tillsammans för att hitta tillbaka igen. Välkommen till oss på en vecka då parrelationen står i fokus.

bottom of page