Temakurser

Året om kan du boka vår klassiska hälsovistelse " Golondrina Livstil" för att återhämta och rå om dig själv och på så sätt ge näring till både kropp och själ med sund god kost, motion och läkande samtal. Du får distans till vardagen och återhämtar dig i en vacker, vänlig och omsorgsfull miljö alldeles intill Medelhavet, samtidigt som du lär dig hur du kan bibehålla en sund livsstilsförändring. Du väljer själv hur länge du vill stanna och hur mycket du vill delta på våra olika dagliga aktiviteter med motion och workshops som ingår i basvistelsen, du kan också välja till veckans tema, ibland måste du boka i förväg och andra gånger kan du bestämma dig när du väl är på plats.

Vår klassiska hälsovistelse, Golondrina Livsstil ingår i rumspriset.

Familjen i Fokus

Familjen i Fokus är en kurs i Respektfullt Föräldraskap och riktar sig till föräldrar men passar också för dem som arbetar med barn och som söker pedagogiska verktyg som fungerar på lång sikt. Respektfullt Föräldraskap uppmuntrar barn att tänka själva, ta mer ansvar och respektera både sig själva och andra, samtidigt.

-------------------------------------------

 

Kursledare: Carolina Mortensen

Max antal kursdeltagare: 12 personer.

Boende i dubbelrum (en suite)

Kurslängd: 6 dagar

Ankomstdatum: 2019-03-10

Avresedatum: 2019-03-17

Pris: 500 €

Fördjupning i antiinflammatorisk livsstil och Medelhavskost.

Vejen til et sundt og rigt liv
Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre viser stribevis af undersøgelser at middelhavskosten er den bedste, kendte, diæt til et sundere og bedre liv.

Fokus på Motion & Träning

En energigivande vecka med motion och träning  i fokus. Där alla kan medverka och få inspiration att få in motion som ett naturligt inslag i vardagen. Vi börjar dagen med yoga och därefter kan man välja på tex powerwalks, jogging, meditativ promenad i sanden eller en välgörande cykeltur längs med medelhavet, du väljer. På eftermiddagarna spelar vi padel, beach volleyboll och för den som vill och om vädret tillåter finns även padelboard.

Yoga och Medveten närvaro

Livsyoga är en dynamisk och kraftfull yogaform, där du genom yoga -och meditationsövningar praktiserar, fokus och närvaro som ökar din självkännedom och medvetenhet. Yogan hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och medvetandegöra dina sanna behov.

Gestaltterapi och Personlig utveckling

Det här är beskrivningen av dina tjänster. Använd det här utrymmet för att berätta om värdet av de tjänster du erbjuder dina kunder eller besökare. Lista fördelarna med dina tjänster och ange varför man ska boka en specifik tjänst hos dig. Håll förklaringen kort, koncis och informativ.